Al vanaf:
€ € 75,-
(per dag)

Stacaravan IJmuiden - Camping de Duindoorn

Stacaravan op camping de Duindoorn in IJmuiden.

De stacaravan is verkocht er kan dan ook niet meer gereserveerd worden voor het seizoen 2020. Wij bedanken de bezoekers van de afgelopen jaren voor het v...

Accommodatie Vakantiehuis Slaapkamers 2 Badkamers 1 Slaapplaatsen 4
  • Informatie
  • Omgeving
  • Arrangementen
  • Foto's
  • Ligging
  • Boek nu
  • Verhuurder

Stacaravan IJmuiden - Camping de Duindoorn

IJmuiden, Nederland


Stacaravan op camping de Duindoorn in IJmuiden.


De stacaravan is verkocht er kan dan ook niet meer gereserveerd worden voor het seizoen 2020. Wij bedanken de bezoekers van de afgelopen jaren voor het vertrouwen.


De stacaravan is fris en nieuw, ligt centraal op de camping, maar heeft door de grote buitenruimte ook voldoende privacy. De caravan is compleet ingericht, geschikt voor 4 personen en alle voorzieningen, zoals gas, water, stroom en Wifi, zijn aanwezig.


De afmetingen zijn 9.00 bij 3.10 meter. De binnenruimte is 28 m2. Er zijn twee slaapkamers, een met tweepersoonsbed, de ander met twee eenpersoonsbedden. De caravan is geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen tot 18 jaar. De buitenruimte is 105 m2. Er is dan ook ruimte om een tent te plaatsen op het gras, voor maximaal 2 kinderen of 2 volwassenen. De stacaravan ligt centraal op de camping, maar heeft door de grote buitenruimte ook voldoende privacy. Daarnaast is er altijd een lekker plekje in de zon.

Type verblijf Vakantiehuis
Woonruimte 28 m2
Terrasruimte 0 m2
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Slaapplaatsen 4
Uitzicht Mooi uitzicht over de camping en de duinen.

Aanwezig in verblijf: TVOvenParkeerplaatsSpeeltuinTerrasWi-FiSenseoTuinsetKeukenKoelkast

Stacaravan IJmuiden - Camping de Duindoorn


Omgeving

De stacaravan staat op camping de Duindoorn. Deze camping ligt in een duinpan midden in de duinen op nog geen 1000 meter van het strand van IJmuiden aan Zee, tegen de bunkers van IJmuiden aan. Buslijn 75 gaat naar Haarlem en stopt voor de camping. Buslijn 82 gaat naar Amsterdam en stopt ook voor de camping.
De camping beschikt over een receptie, waar alle informatie over de camping en de omgeving te halen is, een speeltuin, een winkeltje met lekkere verse broodjes en een bistro. Fietsen zijn te huur bij de camping. Voor kinderen zijn er skelters te huur. Er mogen geen huisdieren meegenomen worden naar de camping. Voor uitgebreide informatie over de camping verwijzen wij u naar de website van de camping: www.duindoorn.nl.Recreatiemogelijkheden

Ligging op 25 km van Amsterdam, 20 km van Alkmaar en 15 kilometer van Haarlem. IJmuiden is dichterbij dan je denkt. Zowel met de auto, fiets en het openbaarvervoer is het goed bereikbaar. Tip een Amsterdam regio dagkaart van € 13,50.
In 1848, lang voor het graven van het noordzeekanaal, publiceerde de journalist Simon Vissering een artikel waarin hij een bootreis van Amsterdam naar "IJ-muiden”(=mondvan de IJ) beschreef. Nadat in 1876 het kanaal voltooid was, werd de nieuwe plaats die toen ontstond, als eerbetoon aan hem IJmuiden genoemd.


IJmuiden is een plek van rauwe schoonheid. De immense sluizen, pieren en havens rondom het noordzeekanaal karaktiseren IJmuiden als stoere havenplaats voor vis en staal. Beleef het spektakel van de stoere zeewind- en watersporters terwijl je verse vis in een van de strandpaviljoens of visrestaurants eet. Er zijn 7 verschillende strandpaviljoens en drie stranden, IJmuiden aan Zee, IJmuiderslag en Strand Noorpier. IJmuiden heeft brede duinen en een zee waar enorme schepen langs de pier verdwijnen aan de horizon. Juist ook als het stormt kijk je je ogen uit.

Niet bekend.
Caravan 2Caravan 2
caravan in de zoncaravan in de zon
eigenaar caravaneigenaar caravan
Onze StacaravanOnze Stacaravan
slaapkamer 2slaapkamer 2
Terras 2Terras 2
uitzicht caravanuitzicht caravan
uitzicht terrasuitzicht terras
woonkamer 2woonkamer 2
StacaravanStacaravan
StacaravanStacaravan
Onze StacaravanOnze Stacaravan
Woonkamer-KeukenWoonkamer-Keuken
SlaapkamerSlaapkamer
BadkamerBadkamer
Terras - TuinTerras - Tuin
Strand IjmuidenStrand Ijmuiden
Contactpersoon Marieke Rijk
Bedrijfsnaam Camping Duindoorn

Adres Rotiusstraat 35
Postcode 1624 GA
Plaats HOORN
Land Nederland

Telefoon
Mobiel 06-22542572
E-Mail info@stacaravanijmuiden.nl
Website: http://www.stacaravanijmuiden.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Stacaravan IJmuiden - Camp..

IJmuiden, Nederland

4 personen 2 slaapkamers

Stacaravan op camping de Duindoorn in IJmuiden. De stacaravan is verkocht er kan dan ook niet meer gereserveerd worden voor het seizoen 2020. Wij bedanken de bezoekers van de afgelopen jaren voor het..


TVOvenParkeerplaatsSpeeltuinTerras Al vanaf: € € 75,- Bekijk verblijf