Duitsland

Duitsland

We hebben razend interessante buren. Van west naar oost staat Duitsland bol van de cultuur. In noordzuidrichting neemt de hoogte nog eens fors toe. Daartussen heeft elke stad of uithoek zijn charme. Bezoek de boeiende hoofdstad Berlijn, het bruisende Hamburg of moderne Frankfurt. Verken de heide, het heuvelland, bossen, bergen en dalen. Het liefst te voet of per fiets. Luister naar de volksverhalen. Laat u verwennen in een Gasthof of een kuurhotel. Duitsland heeft talloze mogelijkheden voor een vakantie in elk seizoen. En lekker dichtbij voor een tussendoortje.

Een vakantie naar Duitsland 
Wij vinden het niet onbelangrijk dat u na elke vakantie terug kan kijken op een onvergetelijke vakantie. Daarom hebben wij voor u de mooiste vakantie reizen naar Duitsland uitgezocht welke u rechtstreeks boekt bij de eigenaar.

Informatie over Duitsland
Een voordelige vakantie of stedentrip naar Duitsland is zeer zeker de moeite waard. Wij hebben hier alvast een aantal interessante wetenswaardigheden over het land Duitsland voor u geselcteerd. Duitsland heeft de grootste bevolking van Europa en is een van de meest dichtbevolkte landen van Europa, het aantal inwoners van Duitsland bedraagt meer dan 230 inwoners per vierkante kilometer. Duitsland ligt centraal op het Europese continent en grenst aan maar liefst negen landen. Het Duits is een Germaanse taal die vooral gesproken wordt in de Midden Europese landen Duitsland, Oostenrijk, Liechtenstein en Noord Zwitserland.

Bezienswaardigheden in Duitsland
Wij hebben een aantal grootste en belangrijkste bezienswaardigheden van Duitsland voor u uitgelicht maar naast deze steden en parken zijn er nog vele bezienswaardigheden die uw voordelige vakantie naar Duitsland compleet maken.

Het klimaat in Duitsland
Duitsland ligt in een gematigde klimaatzone en het klimaat wordt behalve door de geografische breedte in hoofdzaak bepaald door de landinwaarts afnemende invloed van de zee en de hoogte boven zeeniveau.

Folklore in Duitsland
Duitsland kent een opmerkelijke serie folkloristische (anti)helden. Een aantal daarvan verwierf ook buiten de eigen grenzen faam; ondermeer via de 585 overgeleverde sprookjes die de gebroeders Grimm omstreeks de negentiende eeuwwisseling onder het volk verzamelden en opschreven. Tot deze verhalen behoren o.a. de rattenvanger van Hamelen en de Bremer stadsmuzikanten.

Voordelige vakantie naar Duitsland
Altijd al een voordelige vakantie naar Duitsland willen boeken? Grijp nu uw kans, bij ons vindt u de voordeligste vakanties naar Duitsland van de gerenommeerde Nederlandse eigenaren en beheerders.

Uitgaansleven Duitsland
In de meeste steden zijn vele gezellige cafeetjes, restaurants, discotheken en nachtclubs et vinden. Het mooie hiervan is dat er geen vaste sluitingstijden zijn. De meeste zaken sluiten dan ook pas in de laatste uurtjes..

Winkelen in Duitsland
Duitsers staan bekend als betrouwbaar en ijverig en de producten die hier worden gemaakt zijn van uitstekende kwaliteit. Voor stijlvol gemaakte en goed ontworpen artikelen kunt u terecht in de grote winkelcentra die te vinden zijn in alle grote steden. 

Tekst: UwBoeking.com