Al vanaf:
€ 19,-
(per nacht)

Kampeerplaats - Zwarte Woud

Ook zo toe aan een heerlijke vakantie of even een paar dagen er gewoon tussenuit ? Heerlijk kamperen, bijtanken, genieten van de prachtige natuur of zonnebdane bij ons zwembad. Fietsen of wandelen in een in de uitdagende omgeving of gewoon genieten van een drankje op het terras...

Accommodatie Chalet / Stacaravan Slaapkamers N.V.T. Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen N.V.T.

Kampeerplaats - Zwarte Woud

Bad Wildbad, Duitsland


Ook zo toe aan een heerlijke vakantie of even een paar dagen er gewoon tussenuit ? Heerlijk kamperen, bijtanken, genieten van de prachtige natuur of zonnebdane bij ons zwembad. Fietsen of wandelen in een in de uitdagende omgeving of gewoon genieten van een drankje op het terras van onze Gaststätte. Schwarzwald Camping Fautsburg en de uitdagende omgeving bieden u dit allemaal! Schwarzwald Camping Fautsburg is een camping met een prachtige ligging in het Zwarte Woud.


Laat u verleiden door onze unieke Hollandse gastvrijheid in het mooiste stukje van Duitsland! Naast een prachtige ligging in het Zwarte Woud, is Schwarzwald Camping Fautsburg ook de perfecte doorgangscamping ! Bent u onderweg naar bv. Italie, Kroatie, Zwitserland of een ander land in die richting, zorg er dan voor dat u onderweg voldoende rust kan nemen door een of twee dagen bij Schwarzwald Camping Fautsburg te verblijven. De camping heeft een gunstige ligging ten opzichte van diverse interessante plaatsen, zoals Stuttgart en Straatsburg. Onze camping beschikt over jaarplaatsen en standplaatsen. Tevens bestaat er de mogelijkheid om chalet of een stacaravan te huren. De camping in het Schwarzwald is rustiek gelegen in het dal van Bad WIldbad. Het kenmerkende landschap van het Zwarte Woud, zorgt ervoor dat de camping met zijn omgeving een waar eldorado vormen voor wandelaars, fietsers, motorrijders, sportvissers en rustzoekers. Kortom, deze prachtige camping in het Zwarte Woud biedt bij ieder weertype voor elk wat wils en is daardoor een bezoek meer dan waard!

Type verblijf Chalet / Stacaravan
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T.
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen N.V.T.
Uitzicht Bergen

Aanwezig in verblijf: ParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkSpeeltuinWi-Fi

Kampeerplaats - Zwarte Woud


Omgeving

Wilt u tijdens uw verblijf op onze camping eens iets anders doen, dan alleen te genieten van onze gastvrijheid en al het moois wat Schwarzwald Camping Fautsburg u te bieden heeft ? Dat kan ... ! Onderstaand vind u een overzicht van de talrijke mogelijkheden die het Zwarte Woud u te bieden heeft. Bij ieder weertype zijn er volop mogelijkheden om u te vermaken. Schroom niet om ons te vragen, wij voorzien u graag van een aanvullende tips en ideeën.Recreatiemogelijkheden

Niet bekend.
Aanzicht van Camping FautsburgAanzicht van Camping Fautsburg
Heerlijk zomeren bij Camping FautsburgHeerlijk zomeren bij Camping Fautsburg
Zwembad Camping FautsburgZwembad Camping Fautsburg
Zwembad Camping FautsburgZwembad Camping Fautsburg
Contactpersoon Camping Fautsburg
Bedrijfsnaam Schwarzwald Camping Fautsburg

Adres Rehmühle 1
Postcode 75323
Plaats Bad Wildbad
Land Duitsland

Telefoon +49 (0) 7055 1320
Mobiel
E-Mail info@campingrehmuhle.nl
Website:

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Kampeerplaats - Zwarte Wou..

Bad Wildbad, Duitsland

personen 0 slaapkamers

Ook zo toe aan een heerlijke vakantie of even een paar dagen er gewoon tussenuit ? Heerlijk kamperen, bijtanken, genieten van de prachtige natuur of zonnebdane bij ons zwembad. Fietsen of wandelen in ..


ParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkSpeeltuinWi-Fi Al vanaf: € 19,- Bekijk verblijf

Tentplaats - Zwarte Woud

Bad Wildbad, Duitsland

personen 0 slaapkamers

Ook zo toe aan een heerlijke vakantie of even een paar dagen er gewoon tussenuit ? Heerlijk kamperen, bijtanken, genieten van de prachtige natuur of zonnebdane bij ons zwembad. Fietsen of wandelen in ..


Al vanaf: € 15,- Bekijk verblijf