Al vanaf:
€ 18.50
()

Camping de Rijnstrangen

Onze camping is gelegen in een rustige groene omgeving en biedt plaats aan 26 kampeermiddelen. Onze plaatsen zijn ruim opgezet en voozien van gedeelde elektriciteitsvoorzieningen. Er is beschikking over sanitair met vloerverwarming, vrij gebruik van de douches, wifi op het veld, overdekte fietsenstalling m...

Accommodatie Chalet / Stacaravan Slaapkamers N.V.T. Badkamers N.V.T. Slaapplaatsen N.V.T.

Camping de Rijnstrangen

Aerdt, Nederland


Onze camping is gelegen in een rustige groene omgeving en biedt plaats aan 26 kampeermiddelen. Onze plaatsen zijn ruim opgezet en voozien van gedeelde elektriciteitsvoorzieningen. Er is beschikking over sanitair met vloerverwarming, vrij gebruik van de douches, wifi op het veld, overdekte fietsenstalling met oplaadpunten en een kleine, gezellige 'huiskamer'.

Type verblijf Chalet / Stacaravan
Woonruimte m2
Terrasruimte m2
Slaapkamers N.V.T.
Badkamers N.V.T.
Slaapplaatsen N.V.T.
Uitzicht Camping de Rijnstrangen

Aanwezig in verblijf: TVParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkWasmachineWi-FiKoelkastWaterlocatieInfrarood cabine

Camping de Rijnstrangen


Omgeving

De Liemers, de Achterhoek, het Rijnstrangengebied en Montferland: een paradijs voor fietsers en wandelaars. Het kleine dorpje Aerdt is de perfecte uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandelroutes door deze mooie natuurgebieden. Ook is er veel cultuur te snuiven: In de buurt vindt u diverse kastelen (Doornenburg, Rozendaal en ’s-Heerenberg), Fort Pannerden en diverse musea. Een ideale uitvalsbasis dus voor wandel- en fietstochten!


En als u even geen zin hebt om te fietsen, kunt u ook winkelen of een uitstapje maken naar de steden Zevenaar, Doetinchem, Arnhem en Nijmegen. Ook een uitstapje naar Duitsland is de moeite waard. Onder andere Kleef, Elten en Emmerik liggen in een straal van 15 kilometer vanaf de camping en appartementen De Rijnstrangen. Recreatiemogelijkheden

 


 

Niet bekend.
Campingplaats en trekkersveldCampingplaats en trekkersveld
FietsenstallingFietsenstalling
Pad langs de dijkPad langs de dijk
TentTent
VeldVeld
Contactpersoon Peter Jacobs
Bedrijfsnaam Camping de Rijnstrangen VOF

Adres Beuningsestraat 4
Postcode 6913KH
Plaats AERDT
Land Nederland

Telefoon 0316 371941
Mobiel 0612559464
E-Mail info@derijnstrangen.nl
Website: http://www.derijnstrangen.nl

FaceBook Volg ons
Twitter Like ons

Appartement Rhenus (2p)

Aerdt, Nederland

personen 0 slaapkamers

Wanneer u graag wilt genieten van een groene omgeving en de campingsfeer, maar u niet beschikt over  een kampeermiddel, dan zijn onze appartementen ideaal voor u.  Er zijn twee luxe nieuwbo..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Camperplaats

Aerdt, Nederland

personen 0 slaapkamers

- 25 ruime staanplaatsen - Sanitair met vloerverwarming - Mindervalide toilet en douche - Vrij gebruik van douches - Altijd plaats voor de kamperende wandelaar en fietser - Gratis Wifi - ( Huisd..


Al vanaf: Bekijk verblijf

Camping de Rijnstrangen

Aerdt, Nederland

personen 0 slaapkamers

Onze camping is gelegen in een rustige groene omgeving en biedt plaats aan 26 kampeermiddelen. Onze plaatsen zijn ruim opgezet en voozien van gedeelde elektriciteitsvoorzieningen. Er is beschikking ov..


TVParkeerplaatsRolstoeltoegankelijkWasmachineWi-Fi Al vanaf: € 18.50 Bekijk verblijf